Wat is LPG endermologie?

LPG endermologie is een behandeling die werkt op het stimuleren van de cellen, dit wordt uitgevoerd met de apparatuur van LPG met behulp van de gepatenteerde behandelkoppen. LPG is de merknaam van dit Franse high-end merk. Dit wordt een lipomassage genoemd. Dankzij een lipomassage (massage van het onderhuids bindweefsel) raakt je onderhuid beter doorbloedt, terwijl afvalstoffen, vastzittende vetophopingen – en bij vocht vasthouden ook vocht – worden afgevoerd en de huidcellen aangezet worden om het natuurlijke proces van collageen en elastine weer op te pakken. Wetenschappelijk onderzoek heeft het effect van het LPG endermologie aangetoond voor zowel gezicht als lichaam!

LPG behanddelingen: huidverbetering en huidverjonging

Je gezicht of lichaam ondergaat met LPG behandelingen een intense bindweefselmassage. Het bindweefsel wordt gestimuleerd met hulp van een intensieve vacuümtechniek. In de praktijk is het niets anders dan dat de LPG behandelkop een huidplooi pakt door middel van aanzuiging en rolt deze weer langzaam af in een regelmatige beweging. Het is een aangename, volstrekt pijnloze behandeling en tegelijkertijd ontspannend. De LPG behandelingen zijn echt een zen-momentje en cadeautje voor jezelf! Zo realiseert LPG huidverjonging op een pijnloze manier zónder chirurgische ingreep.

LPG endermologie gún je jezelf uit liefde voor huid.

LPG endermologie natuurlijke anti-aging en body shaping van binnenuit!

LPG endermologie maakt je huid steviger door een intensieve bindweefselmassage waarbij het onderhuids bindweefsel gestimuleerd wordt. Dat bindweefsel is verantwoordelijk voor de elasticiteit van de huid. Wordt het onderhuids weefsel strakker dan wordt de opperhuid ook weer stevig.

Deze techniek wordt wereldwijd succesvol toegepast tegen huidveroudering en huidverbetering bij bijvoorbeeld littekens, plaatselijke vetophopingen of vochtophopingen nemen af. Ook voor cellulite (ook wel sinaasappelhuid genoemd) is deze techniek bewezen effectief! Het wordt ook wel dé natuurlijke vorm van anti-aging en bodyshaping genoemd.

Opnieuw een strakke huid met LPG endermologie

Verslapte huid wordt door de intensieve LPG endermologie weer verstevigd en rreailiseert een goede stofwisseling. Door het LPG-apparaat worden de bloed- en lymfevaten gestimuleerd. De bloedcirculatie verbetert en vocht wordt afgevoerd. Zelfs vermoeide benen, onrustige benen en andere aandoeningen kunnen met succes aangepakt worden. De LPG methode wordt ook omschreven als een mechanische bindweefselmassage omdat de massages niet met de hand maar met hulp van een LPG apparaat en een LPG behandelkop worden uitgevoerd.

Wetenschappelijk onderzoek heeft het effect van LPG endermologie aangetoond. Door de speciaal ontwikkelde cosmeticalijn te gebruiken in combinatie met de behandelingen behaal je nog meer resultaat. Reken hiervoor op circa tien behandelingen.

Wat kan LPG endermologie voor jou doen?

Hoe gaat een LPG endermologie behandeling?

Aan het LPG apparaat zit een behandelkop met een rol en een klep die je lichaam intensief masseren, terwijl de LPG behandelkop je huid even kort naar boven trekt. Deze behandeling moet altijd aangenaam en pijnloos zijn. Omdat er direct een verbeterde doorbloeding wordt gestimuleerd krijgt je huid (ook in je gezicht) een heerlijke blos. De LPG behandelingen realiseren een stevigere, strakkere huid en voeren ongewenst, opgehoopt vet af. Een stevige huid ziet eruit uit een een jongere huid. Daarom wordt het ook anti-aging of bodyshaping genoemd. De behandeling is pijnloos, ontspannend en volledig op natuurlijke basis.

LPG endermologie biedt innovatieve, hoog-geconcentreerde formules voor optimaal resultaat. Plus exclusieve afslank- en anti-aging concentraten!

Massage die verjongen

De massagekop aan het LPG apparaat stimuleert zachtjes het weefsel om de slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren. Zo kunnen ongewenste vetten oplossen en vindt afvoer van afvalstoffen plaats via de bloed- en lymfecirculatie. Zo’n intensieve massage werkt diep door. Tijdens de lichaamsbehandelingen draag je – vanwege de hygiëne – een bodysuit. Voor lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen worden voor elk te behandelen gebied speciale klepjes toegepast voor het meest optimale resultaat.

Collageen en elastine: de anti-aging zusjes

Soms is het antwoord zo voor de hand liggend. In het geval van huidverjonging en huidverbetering ligt het antwoord in deze twee lichaamseigen stoffen: de zusjes collageen en elastine. Door mechanische stimulatie van de onderhuidse cellen (de fibloblasten) gaan huidcellen opnieuw deze gezusterlijke stofjes aanmaken. De huid wordt strakker waardoor rimpels afnemen, fijne lijntjes rond de mond of kraaienpootjes verminderen of bovenbenen smaller worden. LPG endermologie doet niets anders dan slapende cellen wakker schudden waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt en ongewenst vet oplost! Je huid wordt hierdoor gladder en gezonder.

Wat kan LPG endermologie na liposuctie toevoegen?

Als je een liposuctie hebt ondergaan dan is het verstandig te kiezen voor aanvullende behandelingen met LPG endermologie die de bindweefselstructuur verbetert, maar ook vocht afvoert. zo kan je de puntjes op de i zetten voor weer een mooie gladde huid. Maar ook de voorbereiding op de liposuctie is erg belangrijk voor een beter resultaat. Deze methode dient gecombineerd te worden met een goede algehele lichaamsverzorging en aangevuld met specifieke LPG producten.

LPG cosmeticalijn

De behandelingen met LPG zijn wetenschappelijk bewezen affectief: Dat geldt ook voor de LPG cosmeticaproducten. Gebaseerd op 30 jaar huid expertise heeft LPG speciale formules ontwikkeld die unieke resultaten leveren voor de huid van zowel gezicht als lichaam. Deze cosmeticalijn is een doeltreffende aanvulling bij uw persoonlijke behandelprogramma.