Dubbele kin? LPG endermologie helpt!

Een dubbele kin kan je onzeker gevoel geven en je voelt je gewoon minder mooi. Dat gevoel is heel begrijpelijk. Het treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden en een dubbele kin ziet er niet esthetisch uit. Vaak is dat een gevolg van én een opeenhoping van vetafzetting die gepaard gaat met huidverslapping door een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels. Maar weet je dat er een makkelijke, veilige behandeling bestaat die een dubbele kin verkleinen?

LPG endermologie behandelingen zullen jou helpen om die vervelende dubbele kin weg te werken. En dat op een ontspannende en pijnloze, natuurlijke manier!

LPG endermologie laat jouw gezicht weer helemaal stralen! Your skin is your jewel!

Huidverbetering helpt

Het krijgen van een dubbele kin kan te maken hebben met verschillende oorzaken. Een verslapte huid is één van de redenen dat een dubbele kin ontstaat. Een andere oorzaak is de plaatselijke ophoping van gevangen vetten. Wat ze gemeen hebben is dat het een gevolg is van huidveroudering. Huidverbetering met LPG endermologie gaat de oorzaken van veroudering van de huid tegen!

LPG realiseert 70% huidversteviging en 87% minder rimpels! Zichtbare resultaten na de 3e sessie.

Massage van bindweefsel

LPG enderomologie is een intensieve massage die diep in de huid doordringt en een daardoor verstevigende werking realiseert; het gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt zijn jeugdigheid terug. LPG behandelingen stimuleren de aanmaak van elastine, collageen en fibroblasten in het bindweefsel terwijl, de massages het mogelijk maken om gevangen vetten doeltreffend af te voeren. Je gezichtscontouren worden alweer zichtbaar verfijnder na een aantal behandelingen.

Hierdoor is LPG endermologie een effectieve behandeling en niet-agressieve techniek die de slappe huid aan je kin bestrijdt. Door intensieve stimulatie met behulp van de LPG endormologie behandelingskop krijgt je huid zijn harmonieuze volume terug omdat het helpt om vetophopingen in het gezicht op te ruimen. Doordat de doorbloeding van de cellen ook wordt gestimuleerd, krijgt je gezicht opnieuw een heerlijke, gezonde blos.

Dubbele kin verwijderen zonder operatie

Voor een strakke huid onder de kin is het belangrijk dat de fibroblasten opnieuw een ‘zetje’ krijgen. Fibroblasten zijn de werkpaarden die zorgen voor het huidsteviging. Hun functie is het aanmaken van collageen. Ook spelen fibroblasten een grote rol bij de aanmaak van elastine vezels en andere vezels voor de huid. Die houdem je huid stevig en rekbaar.

LPG endermologie doet eigenlijk niets anders dan ervoor zorgen dat lichaamseigen cellen jouw huid diens harmonieuze volumes teruggeven. Het is anti-aging zónder spuiten of operatie. Daarom kiezen heel veel vrouwen en mannen ervoor om hun kin te verstrakken met behulp van deze niet agressieve methode.

Een strakke huid heeft geen dubbele kin!

Door stimulatie van de vetcellen maakt een LPG behandeling het mogelijk om de opgehoopte vetten doeltreffend af te voeren. Jouw kin wordt zichtbaar verfijnd door de mechanische stimulatie van de vetcellen die onder andere opnieuw collageen gaan aanmaken. Het natuurlijke collageen is een eiwit dat ervoor zorgt ervoor dat je huid elastisch blijft en maakt dat jouw kin weer strakker wordt en frisse contouren geeft. Dit eiwit is van nature al in de huid aanwezig. Het zorgt voor stralendere en vollere huid en gaat dus huidveroudering tegen. Helaas verlies je vanaf je dertigste verjaardag ongeveer 1% collageen per jaar…

Maak een afspraak met Susanne en zij kan jou de resultaten laten zien die er mogelijk zijn. Dus.. wil jij van jouw dubbele kin af? Zet dan die stap!

Wat kan LPG endermologie nog meer voor jou doen?

Lees meer: hoe werkt LPG endermologie?

LPG cosmetica

De resultaten van deze behandelingen worden nog verder optimaliseerd met speciale LPG endermologie cosmetica. Voor het gezicht is er een speciale anti-aging cosmeticalijn ontwikkeld die de huidverouderingsproblemen tegengaan. Er zijn speciale cremes voor verslapping, ingevallen huid, contouring en globale anti-aging waardoor je gezicht zichtbaar wordt verfijnd.

Welk product heeft jouw huid nodig? Vraag advies aan Susanne!