Hangende oogleden

Hangende oogleden ontstaat door overtollige huid rondom het ooglid. Hangende oogleden zijn niet esthetisch en kunnen zelfs je zicht gaan beperken. Hoofdpijn en pijn aan je ogen worden ook vaak genoemd. Cosmetisch kan het voor jou best een ‘ding’ zijn. Hangende bovenoogleden en/of onderoogleden zien eruit als vermoeide ogen. Wil je dat niet meer of heb je al last van een hangend ooglid? Laat dan je oogleden dan behandelen met LPG endermologie. LPG zorgt ervoor dat je ogen én je uiterlijk er snel weer fris uit gaan zien. Gerelateerde klachten los je ook op met een intensieve bindweefselmassage van LPG endermologie. Het is een natuurlijke, veilige vorm van een niet-operatieve oogcorrectie.

Last van hangende oogleden?

De huid boven je oogleden kan gaan hangen doordat deze slapper wordt en/of omdat er plaatselijke vetophopingen zijn ontstaan. Vochtophopingen komen ook vaak voor. Droge huid en afname van huidelasticiteit zijn oorzaken ervan, gerelateerd aan het ouder worden. Er ontstaat een overmaat aan huid die zich dan ophoopt onder of over de oogleden waardoor die huid gaat hangen. Je ogen zien er moe uit en je kunt klachten krijgen. Dat geldt ook bij hangende wenkbrauwen of fronsrimpels in je voorhoofd… Wat de oorzaak ook is, je wilt een ooglidcorrectie op een veilige, natuurlijke manier. Deze vorm van ooglidcorrectie werkt bij vrouwen en mannen en bij Susanne van SKIN ben je altijd in goede handen!

SKIN is jouw beste oplossing voor ooglidcorrecties op een lichaamseigen manier. Your skin is your jewel.

Zonder operatie geen hangende oogleden meer

Je hebt geen operatieve ooglidcorrectie nodig dankzij LPG endermologie. LPG geeft jouw onderhuids bindweefsel een intensieve massage waardoor de huid strakker wordt. Het is een 100% veilig en natuurlijk alternatief voor een bovenooglidcorrectie. Omdat LPG endermologie gebaseerd is op het natuurlijk herstel van lichaamseigen huidcellen (fibrolasten) is dit voor jou een veilige, gezonde manier om van die verslapte huid rond je ogen te verminderen! Na enkele behandelingen zie je al verschil. Dat resultaat houd je vast met regelmatig onderhoud.

LPG endermologie; effectieve behandeling bij huidverjonging

Deze technologie zorgt ervoor dat de huid van het hangend ooglid zachtjes wordt gemasseerd om de slapende cellulaire activiteit opnieuw te activeren. De massages corrigeren het ooglid op niet-invasieve manier (zonder operatie). LPG endermologie is daarmee niets anders dan een natuurlijke manier van anti-aging (huidverjonging) en huidverbetering zonder risico’s.

Hoe werkt zo'n massage van het onderhuidse bindweefsel

LPG endermologie maakt gebruik van een apparaat dat de huid stimuleert en werkt met behulp van zuigkracht. Dat gebeurt met een kleine, speciale behandelapplicator. Er worden verschillende vormen van massages toegepast tijdens een behandeling: voor het stimuleren van de bloedsomloop, lymfatische circulatie voor afvoer van afvalstoffen en het verhogen de zuurstofstroom. Jouw cellen in de onderhuid worden op een goede manier ‘wakker geschud’ en produceren hierdoor weer collageen aan het huidoppervlak. De vezel geeft je huid gladheid en brengt de elasticiteit terug.

Laat jouw ogen weer stralen met LPG!

Na een aantal LPG behandelingen zie je al een heel andere blik in de spiegel: ogen die stralen van herwonnen jeugdigheid. Hoeveel behandelingen je nodig hebt? Daarin word je professioneel geadviseerd. Maak direct een afspraak bij SKIN en gun jouw gezicht het allerbeste!

Resultaat behouden met LPG producten voor hangende oogleden

Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand – aangevuld met LPG producten – genoeg zijn. Complementair aan de LPG endermologie behandeling voor hangende oogleden heeft LPG een product ontwikkeld: total eye care en post-care eye contour mask. De total eye care gaat het zwellen en rimpels rond de oogleden tegen en de donkere kringen. De post-care eye contour mask stijkt rimpels rond de oogleden glad en verstevigd intens. Gezwollen ogen veminderen en donkere kringen nemen af. Combineer de behandelingen met deze producten en jouw gezicht gaat er snel jonger uitzien.