Slappe huid verstevigen vanuit de basis

Slappe huid kan op verschillende lichaamsplekken voorkomen. Verslapte huid komt voor bij de buik, bovenarmen of benen. Het hoort helaas bij een ouder wordende huid. Je huid kan ook verslappen door afvallen of zwangerschap! Als het vervelend vindt dat je huid minder elastisch geworden is, dan kun je denken aan huidverstrakking. Dat wil je wel, máár… je zoakt naar een manier van huidverjonging zónder operatie. Dan ben je – bij SKIN! – op de juiste plek aangekomen!

SKIN zorgt ervoor dat jouw verslapte huid weer gaat stralen als een juweel!

Huidverjonging van binnenuit

Als huid slapper wordt kan LPG endermologie die plekken effectief behandelen zonder chirurgische ingreep. LPG is gebaseerd op huidverjonging van binnenuit. Het verjongen van de huidcellen vindt plaats door middel van stimulatie van het onderhuids bindweefsel. Hierdoor krijgt je huid meer volume waardoor deze verstrakt en rimpels verminderen.

Wil je weten wat LPG endermologie is?

Gladgestreken rimpels: 87%, stralende teint X2, verstevigde huid: 70%

Massage van de huidcellen? Hoe dan?

Endermologie betekent dat het onderhuidse weefsel intensief gemasseerd wordt. Hierdoor worden huidcellen gestimuleerd om weer collageen en elastine aan te maken. Je krijgt dus als het ware nieuwe huidcellen. Giftige stoffen en vetophopingen worden dankzij de massages afgevoerd – ontgifting (detox) – en daardoor krijg jij – naast een gezonde huid ook – een strakkere huid! Om je huid tijdens de detox te ondersteunen heeft LPG speciale cosmetische producten.

Zichtbare resultaten vanaf de derde LPG behandeling.

Van slappe huid naar stralende huid

Door het natuurlijke verouderingsproces neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. Ook externe factoren – zoals roken of stress – zorgen voor huidverslapping. Als lichaamshuid niet meer elastisch is, gaat deze verslappen en wordt de huid dunner. Dunne huid verergert helaas diepe rimpels zoals fronsrimpels en ook de fijne lijntjes rond de ogen en/of de mond worden zichtbaarder. Een andere reden van huidveroudering is zonlicht dat de aanmaak van collageen en elastine afremt. Dát zijn de stofjes die je nodig hebt om je huid strak en jong te houden. Je lichaam kan die zelf aanmaken; jouw huidcellen hebben alleen even een kick-start nodig.

LPG endermologie helpt slappe huid verstevigen van:

Welke lichaamsdelen?

Elk lichaamsdeel – benen, buik, billen, armen, taille, gezicht – kan met LPG behandelingen zijn oorspronkelijke vorm terugkrijgen. Daarom wordt de LPG methode ook de natuurlijke wijze van bodyshaping of body sculpting genoemd: met LPG endermologie neemt de elasticiteit van de huid toe en waardoor deze verjongt. Zo kan je met LPG je buik verstrakken na een bevalling of je taille, bovenbenen of -armen laten verstrakken na afvallen of liposuctie.

Body sculpting: cosmetische behandeling zonder mes

Bij body sculpting denken mensen al gauw aan een chirurgische ingreep die de huid strakker maakt. LPG endermologie is daarmee niet te vergelijken: er komt geen spuit of mes aan te pas! Je bezoekt gewoon de schoonheidssalon van SKIN! Je ervaart LPG als een gezonde, ontspannen fitness sessie voor je huid.

Ben jij toe aan aan portie huidverjonging?

Wil jij je weer lekker voelen in je eigen ‘skin’? Heb je nog vragen over lichaamsbehandelingen die mogelijk zijn met LPG? Blijf niet zitten met je vragen en maak een afspraak met Susanne van der Aa. Als representatief vertegenwoordigster van dit wereldmerk kan zij jou alle antwoorden geven die jij zoekt én ze kan tijdens de afspraak jou direct een indicatie geven van het aantal behandelingen die er nodig zijn om jouw doel te bereiken.

LPG cosmetica voor strakkere huid

Naast lichaamsbehandelingen helpen de beauty producten van LPG om je huid elastisch en stevig te maken en te houden. De speciale anti-aging concentraten, crèmes, lotions en tonics helpen tegen slappere huid en huidveroudering, ondersteunen het proces van huidverjonging maximaal en zorgen voor een blijvende stevigheid. De producten complementeren de LPG behandelingen aan gezicht en lichaam.