Zadeltassen benen

Als je last hebt van plaatselijke vetophopingen in je bovenbenen dan worden die benen in de volksmond ook wel ‘zadeltassen benen’ genoemd. Het hebben van zadeltassen is enerzijds genetisch bepaald maar wordt ook beïnvloed door voeding en beweging. Ook vrouwen die van nature slank zijn kunnen toch last krijgen van plaatselijke vetophopingen. Wil je die vervelende zadeltassen in de bovenbenen verminderen, dan is een gezonde levensstijl zeker aan te bevelen. Combineer het met LPG endermologie massages voor het beste resultaat en slankere benen! Zitten dikkere bovenbenen gewoonweg in de genen en sporten levert niet het verwachte resultaat? Ook dan kan LPG endermologie heel veel voor jou betekenen!

Jouw huid: jouw juweel. Dat mag je koesteren!

Hoe kom je van je zadeltassen af in de bovenbenen?

Bewegen en gezond eten is altijd aan te bevelen maar het is heel erg lastig (en bijna onmogelijk) om op specifieke plekken vet te verbranden. Je kan wel werken aan spieropbouw in je benen door middel van krachttraining, maar hiermee ga je niet al het plaatselijke opgehoopte vet niet verliezen. Met intensieve bindweefselmassage wel!

Wil je van die zadeltassen af – en/of meer centimeters omvang verliezen dan met sporten lukt – dan biedt een LPG endermologie behandeling optimaal resultaat! Hiermee ga je het winnen van de vetcellen!

Heb je op meer plekken last van plaatselijke vetophopingen zoals aan je buik, heupen, billen of armen? Ook hiervoor heeft LPG een natuurlijke oplossing!

LPG endermologie tegen zadeltassen

Op de reguliere manier is het een uitdaging om dat overtollige vet in je benen kwijt te raken. Vetophopingen in de bovenbenen zijn namelijk heel hardnekkig. LPG endermologie is jouw oplossing bij lokale vetverbranding. Door middel van intensieve massages van het onderhuids bindweefsel ga je plaatselijk vet verbranden. Aan het LPG apparaat bevindt zich een LPG kop dat de huid via zuiging kort vacuüm trekt, omhooghaalt en vastneemt door de rol en de klep. Hierdoor zijn de massages met het LPG apprataat intensiever en consistenter als met de hand mogelijk is.

Zonder mes, zonder pijn, zonder bijwerkingen, zonder injecties.... Natuurlijk mooi van binnenuit!

Wat doet LPG endermologie tegen dikke bovenbenen?

De massages met de LPG kop stimuleren de bloed- en lymfecirculatie, verbetert de toevoer van zuurstof en afvoer van plaatselijk vet en afvalstoffen. Zonder cosmetische ingrepen zoals liposuctie, kun jij slankere benen krijgen! Daarnaast verhogen de massages de vorming van elastine- en collageenvezels zodat de huid soepeler, steviger, gladder en gezonder wordt. Slappe huid wordt van binnenuit verstevigd. LPG endermologie is daarmee een probaat middel tegen cellulite (sinaasappelhuid). Na een aantal behandelingen worden – dankzij de intensieve bindweefselmassage – weefselblokkades effectief aangepakt. Extreme rondingen nemen af en dat geldt tegelijkertijd ook voor de cellulite. Deze nieuwe bodyshape treatment is zonder risico’s, pijnloos en volkomen veilig: je appeleert op een natuurlijk manier aan het regenerend vernogen van je eigen huidcellen door middel van mechanische bindweefselmassage.

LPG enderomolgie respecteert de huid voor 100%

Intensieve vacuümtechniek voor slankere benen

Zoek jij een oplossing voor jouw dikke bovenbenen zonder plastische chirurgie? Een LPG Endermologie behandeling zorgt voor natuurlijke celstimulatie van de huid waardoor de onderhuid op een natuurlijke wijze wordt verstevigd. Vetophopingen worden door een natuurlijk proces afgebroken en de huid wordt steviger en gezonder door de aanmaak van collageen. LPG endermologie maakt de huid steviger en egaliseert cellulite. Je hebt een tiental behandelingen met LPG endermologie nodig voordat je het gewenste verbetering bereikt. Na enkele behandelingen zul je al zien dat de huid strakker wordt en cellulite in je bovenbenen afneemt. Daarna is een regelmatige onderhoudsbehandeling nodig.

LPG cosmeticalijn

LPG heeft een doelgerichte en hoogwaardige cosmeticalijn ontwikkelt die de endermologie behandelingen aanvullen. Gebruik bij deze behandeling de LPG exclusieve afslank- en anti-aging concentraten: zowel de behandelingen als de producten van LPG zijn wetenschappelijk bewezen effectief.

Speciaal voor het lichaam hebben de LPG experts producten ontwikkelt zoals anti-cellulite, volumeverlies en bodycontouring voor de stimulatie van de natuurlijke synthese van collageen en elastine en voor de nodige boost van de natuurlijke vetverbanding.