Gezichtsbehandeling met LPG endermologie

Gezichtsbehandelingen met LPG endermologie zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die hun natuurlijke schoonheid een boost willen geven. LPG endermologie werkt van binnenuit. Het LPG apparaat geeft de huid van je gezicht een intensieve massage waardoor het inwendige bindweefsel wordt gestimuleerd. Hierdoor worden huideigen collageen, hyaluronzuur en elastine versneld aangemaakt. De aanmaak van deze stoffen neemt af naarmate je ouder wordt en daarvoor veroudert jouw huid. Dit zijn ook de stofjes die ervoor zorgen dat de fijne lijntjes rondom de ogen en de mond of fronsrimpels te verminderen. Maar er kan nog meer met LPG behandelingen voor het gezicht naast rimpels vullen…!

SKIN: MAKES YOUR FACE SHINE LIKE A JEWEL

Een LPG endermologie behandeling zorgt voor:

Een stralende huid van binnenuit

Met LPG endermologie verbetert de elasticiteit van de huid. Je gaat er frisser en jonger uitzien omdat er wordt gewerkt aan huidversteviging van binnenuit. Als de kleur van je gezichtshuid dof is geworden, gaat deze er weer sprankelender uitzien. De behandelingen zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een manier om de huid te verbeteren op een natuurlijke manier ondersteunt door eigen lichaamsprocessen. Binnen korte tijd geven de gezichtsbehandelingen zichtbare resultaten.

Gebaseerd op lichaamseigen processen

Als je ouder wordt dan wordt de huid slapper en verliest zijn natuurlijke veerkracht. Met een LPG gezichtsbehandeling zal die huidelasticiteit verbeteren en ga je er snel jonger uitzien. Met LPG endermologie kun je je gezichtsteint verhelderen die door externe factoren dof is geworden. Zo is stress een van de factoren die de huid dof maken doordat veneuze en lymfatische microcirculatie worden vertraagd en toxines zich ophopen.

Detox voor je gezicht

Met een LPG endermologie huidbehandeling wordt de doorbloeding van de opperhuid bevorderd. Ook de afvoer van lymfevocht – dat zich heeft opgehoopt in de lymfeklier – wordt gestimuleerd net zoals dat de vetverbranding gestimuleerd wordt. Een gezichtsbehandeling is meteen een gezonde detox (ontgiftiging) voor je huid! De detox kuren uit de LPG cosmeticalijn ondersteunen dit ontgiftingsproces.

Waarom een gezichtsbehandeling met LPG endermologie

Endermologie voor het gezicht is dé natuurlijke manier om je gezichtshuid te verbeteren. Bij SKIN is absoluut geen sprake van medische ingrepen of het gebruik van lichaamsvreemde stoffen (zoals botox). Louter door stimulatie van het onderhuids bindweefsel worden natuurlijke processen geboost om natuurlijke collageen en elastine aan te maken. De fibroblast-cellen in het gezicht worden intensief gestimuleerd, waardoor rimpels in het gezicht verzachten. Het is een veilige wijze van anti-aging die van binnenuit werkt, die zorgt voor een natuurlijke, frisse look én geschikt is voor alle huidtypes!

LPG endermologie zorgt ervoor dat de huid van jouw gezicht weer gaat stralen. De techniek is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een manier om de gezichtshuid te verbeteren of te verjongen op natuurlijke wijze. Daarvoor is geen leeftijdsgrens. De huis verliest bij het ouder worden stevigheid en veerkracht. Er ontstaan rimpels rond de neus, mond en kin en/of ze worden dieper, de oogleden verslappen, een dubbele kin ontstaat of de kaaklijn wordt slapper… Met een flinke boost krijgt jouw huid weer die jeugdige vitaliteit terug.

Als je cellen van je huid slapper worden, dan is dit niet echt esthetisch en je kunt er zelfs last van krijgen. Bijvoorbeeld van hangende oogleden en een dubbele kin. De oorzaak ligt vaak een opeenhoping van vetafzetting maar kan ook veroorzaakt worden door het geleidelijk slapper worden van de huid. Doordat de huid elasticiteit verliest kan dat zelfs een algemene verzakking van het gezicht veroorzaken. Niet zo leuk als je je zelf hierdoor niet meer in de spiegel herkent. Twijfel daarom niet meer en kies voor jezelf! Vooral als jouw probleemgebied snel en op een veilige manier met een endermologie gezichtsbehandeling aangepakt kan worden!

Wat kan LPG endermologie nog meer voor jou doen?