Wat is cellulite?

Cellulite wordt in de volksmond cellulitis genoemd of sinaasappelhuid. Het wordt sinaasappelhuid genoemd omdat cellulite eruit ziet als een bobbelige huid met putjes erin. Die bobbels ontstaan door opgehoopt onderhuids vet. Terwijl het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt treedt er een vernauwing van de bloedvaten op. Beide factoren – in combinatie met bepaalde genen – verergeren de cellulite. Heb jij al tekenen van cellulites? Dan geldt dat je het beter kunt voorkomen dan behandelen.

Maar hoe kom je van die bobbelige cellulite af? Dat antwoord is een stuk eenvoudiger: SKIN! Hoe? Met LPG endermologie en gerichte anti-cellulite behandelingen voor een strakkere huid.

LPG endermologie egaliseert cellulite voor 67% en verstevigd de huid voor 71%

Hoe kom je van cellulite af?

Cellulite wordt dus veroorzaakt door een opeenhoping van vetcellen in combinatie met een slechte bloedcirculatie en een verstoorde afvoer van afvalstoffen in het onderhuids bindweefsel. Hoe dan ook; van cellulite op de buik, benen of billen word je niét blij. Als er sprake is van onvoldoende lichaamsbeweging – gecombineerd met erfelijke aanleg – ontstaat cellulite. Hormonale veranderingen en verminderde bloedcirculatie kunnen daar een rol in spelen. Waarschijnlijk wordt cellulite veroorzaakt door een combinatie van factoren waaronder levensstijl, dieet, gebrek aan lichaamsbeweging, hormoonschommelingen en ouder worden. Cellulite komt op alle leeftijden voor en zowel mannen als vrouwen kunnen het krijgen.

Lichaamsdelen waar cellulite voorkomt zijn:

  • Benen (bovenbenen)
  • Billen
  • Buik
  • Armen (bovenarmen)
  • Rug

LPG jouw wapen tegen cellulite

Cellulite zit in je onderhuidse weefsel en is volkomen onschuldig hoewel die bobbelige structuur allesbehalve sierlijk is. Vooral vrouwen vinden cellulite echt niet mooi en willen er iets aan laten doen. Cellulite gaat niet weg door alleen te sporten. Beweging werkt namelijk op het spierweefsel maar niet op het bindweefsel waar de cellulite zich bevindt. Ook met afvallen krijg je cellulite helaas niet altijd weg. Maar de bindweefselmassages van LPG endermologie zijn wél helpend! Lees meer over LPG lichaamsbehandelingen.

Heb je cellulite op de buik gekregen na een zwangerschap dan ook jij je laten behandelen met LPG endermologie. Door het bewerkstelligen van een gezonde vochthuishouding en afvoer van opgehoopte vetcellen heb jij snel weer een strakkere buik!

Beauty comes from within

LPG anti-cellulite behandeling

LPG endermologie heeft voor elk lichaamsgebied een anti-cellulite behandeling die wetenschappelijk bewezen is. Laat je jouw onderhuidse bindweefsel deze intensieve massage ondergaan, dan krijgt je metabolisme een fikse boost. Hierdoor gaat je lichaam sneller plaatselijk vet verbanden en afvoeren via jouw bloed- en lymfecirculatie. En terwijl die vetten afbreken en een slechte bloedcirculatie gereset wordt, gaat niet alleen de cellulite weg maar krijg jij óók een mooie, stralende en stevigere huid. De behandeling is geschikt voor alle leeftijden en zowel voor mannen als vrouwen.

LPG cosmeticalijn

Speciaal voor cellulite heeft LPG een anti-cellulite product ontwikkeld. Het product versnelt het proces van volumeverlies en bodycontouring. De perfecte combinatie van de LPG behandelingen en de cosmeticalijn stimuleren de natuurlijke activiteit van je huidcellen dankzij de exclusieve samenstelling van actieve ingrediënten. De producten boosten de vetbranding en versterken de werking van de massages.

LPG endermologie zorgt voor verhoogde bloedcirculatie en lymfecirculatie, waardoor de cellulite afneemt

Anti-cellulite én huidverstrakking

Na een aantal LPG endermologie behandelingen gaat cellulite tot het verleden behoren. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de beginsituatie. LPG heeft een onmiddellijk effect op het uiterlijk van jouw huid: deze wordt steviger, gladder en elastischer.
Daarom zijn LPG endermologie cellulitisbehandelingen zijn niet alleen geschikt om cellulitis te verminderen, maar ook voor huidverstrakking.

Geen sinaasappelhuid maar een strak velletje?

Wil jij de aanwezigheid van cellulite verminderen op bepaalde delen van je lichaam? Ben jij ook een voorstander van huidverbetering op een natuurlijke wijze? Dan heeft LPG endermologie voor jou de oplossing! Maak direct een afspraak met Susanne en samen kun je jouw beauty doelen bespreken. Susanne vertelt je dan ook hoeveel LPG cellulitebehandelingen er nodig zijn.