Fronsrimpels verminderen

Die vervelende fronsrimpels in je voorhoofd of tussen je wenkbrauwen storen je steeds meer. Daarom wil je van die rimpels af. Maar kun je die fronsrimpels en kraaienpootjes tussen de ogen wegkrijgen? De beste behandeling die jij zoekt moet op natuurlijke basis zijn. En… je wilt een langdurig resultaat in de spiegel zien! SKIN zorgt ervoor dat je huid gladder en stralender wordt en daardoor die fronsrimpels verdwijnen! Zonder filler zoals als botox of een cosmetische ingreep!

Een soepele huid maakt fronsrimpels gladder

Als je ouder wordt neemt de hydratie van de huid af waardoor je droge huid krijgt. Ook maakt je huid minder collageen, elastine en hyaluronzuur aan. Je huid wordt dunner, minder flexibel én droger. In een minder flexibele, droge en dunne huid valt een diepe fronsrimpel nog meer op. LPG endermologie zorgt ervoor dat de huid weer soepel wordt, dat diepe rimpels – en tegelijkertijd de fijne lijntjes – verminderen én de uitdroging verminderd. SKIN gaat hierop gericht de rimpels behandelen en verbetert hierdoor de structuur van de huid.

Your skin is your jewel

Fronsrimpels verminderen met LPG endermologie

Als je huid dunner wordt neemt die diepe fronsrimpel in je voorhoofd helaas toe. Dan lijkt het wel of je boos kijkt, verdrietig of moe bent… Die gevreesde fronsrimpel geeft je een uitstraling die niet klopt met hoe je je voelt. SKIN kan op een gezonde en veilige wijze met een LPG anti-aging behandeling jouw fronsrimpels verminderen. LPG biedt hiervoor behandelingen die gericht zijn op de verbetering van de huid en huidverjonging. Hierdoor vermindert die diepe rimpel in de huid van je voorhoofd en/of tussen je ogen snel.

Vacuümbehandelingen tegen fronsrimpels

Om fronslijnen te verminderen en de huidstructuur te verbeteren helpen LPG behandelingen. LPG endermologie zorgt ervoor dat huidcellen opnieuw lichaamseigen hyaluronzuur, collageen en elastine gaat produceren. Die zorgen ervoor dat jouw huid soepel wordt en rimpels zichtbaar verminderen Zo’n anti-rimpelbehandeling met LPG endermologie is volledig pijnloos. Deze beauty behandeling kan het beste worden omschreven als een diepgaande massages van het onderhuidse bindweefsel. Door intensieve behandeling het bindweefsel wordt op een natuurlijke manier aan de gladde huid gewerkt.

LPG endormologie: gezonde manier van huidverjonging

Een diepliggende fronsrimpel of fronsrimpels tussen de wenkbrauwen laten iemand ouder lijker, soms zelfs norser. Een goede huidverzorging en hydraterende crème helpen, maar je verzorgt hiermee alleen de buitenkant. Om rimpels gladder te maken moeten ze weer ‘gevuld’ worden van binnenuit. Dat geldt ook bij bijvoorbeeld fijnere rimpels en lijntjes in het gezicht en zelfs een verslapte kaaklijn. Dat is precies wat LPG endermologie doet! LPG endermologie simuleert het aanmaken van lichaamseigen stoffen van binnenuit waardoor rimpels gladder worden. Zónder operatie en zonder fillers! Zwakke huid gaat wordt strakker en rimpels nemen af. De LPG behandelingen zorgen ervoor dat elk huidtype gladder kan worden. Je zult snel resultaat in de spiegel zien.

Hoe werkt zo'n fronsrimpelbehandeling?

De LPG kop masseert je fronsrimpel en trekt de huid tegelijkertijd zachtjes iets naar boven en kort vacuüm. Hierdoor werkt de massage in op dieper geleden fibroblasten (huidcellen). Zo’n massage is veel intenser dan als dat met de hand wordt gedaan. LPG endermologie is daarom ook zeer effectief bij hangende huid rondom de ogen corrigeren, kaaklijn verstrakken en bij de behandeling van fijne lijntjes in het gezicht. Dankzij de behandeling krijgt je huid ook weer een frisse teint, doordat de droogheid van het huidoppervlak afneemt.

LPG cosmetica tegen fronsrimpels

Ter ondersteuning van de behandelingen heeft LPG endermologie cosmetische producten zoals een speciaal serum, lotions en cremes die de collageenproductie en elasticiteit verhogen en de structuur van de gezichtshuid helpen te verbeteren. Zet je de LPG behandelingen gecombineerd in met deze high-end producten dan geniet je van een langdurig resultaat.

Wat kan LPG endermologie nog meer voor jou doen?

Lees meer: hoe werkt LPG endermologie?