Lichaamsbehandeling met LPG endermologie

Lichaamsbehandeling met LPG endermologie is gericht op huidversteviging (body shaping) en huidverjonging (anti-aging). LPG endermologie realiseert een versteviging van de onderhuid zonder straling, zonder bijwerkingen, zonder chemicaliën, zonder mes én zonder pijn!

Body shaping (of body sculpting) en anti-aging betekenen in feite dat je een stevigere huid krijgt: huidverjonging of huidverbetering genoemd. Zijn endermologie behandelingen net zo ingrijpend als een operatie? Nee! Dat is nu net het mooie van LPG lichaamsbehandelingen. LPG is gebaseerd op een lichaamseigen, niet-invasieve manier! Dus… géén spuiten of messen. Jij wordt weer mooi… van binnenuit.

LPG endermologie is een 100% natuurlijk alternatief om de onesthetische tekenen van het ouder worden te bestrijden

Ouder worden én jong blijven

Ouder worden is een natuurlijk proces waarbij je huid geleidelijk aan veerkracht verliest en verslapt. Naast huidverslapping kan onderhuids vet gaan verkleven en daardoor ontstaat cellulite (ook sinaasappelhuid genoemd). Endermologie is een techniek die de natuurlijke vetverbranding in de vetcellen stimuleert, een betere bloedcirculatie realiseert en de lymfecirculatie versneld terwijl de productie van collageen, elastine, endogeen en hyarulonzuur toeneemt. Hierdoor gaat huid verstrakken: vetkussentjes worden afgevlakt en de huid wordt gladder. Zo krijgt je lichaam weer een strak silhouet op een volledig natuurlijke manier. Dankzij LPG endermologie kun jij ervoor kiezen om móói ouder te worden.

Skin laat jouw huid weer stralen als een juweel: your skin is your jewel.

Ouder worden én jong blijven

Binnenkant = buitenkant

Op een gegeven moment zie je dingen in de spiegel waar je niet zo blij van wordt. Je wordt onzeker over je looks. Vanbinnen verander je namelijk niet: daar blijf je altijd die jonge vrouw of man. Wat als jouw buitenkant die binnenkant opnieuw kan gaan weerspiegelen doordat de natuur een zetje krijgt? Zou je daarvoor kiezen? Jouw slapende huidcellen worden door middel van intensieve massages weer tot actie aangezet. Daardoor wordt verslapte huid gladder en opgesloten vetten en afvalstoffen voert het lichaam zelf af. Dát is anti-aging en body shaping op een verantwoorde manier!

Een lichaamsbehandeling LPG endermologie is een veilige methode die gebaseerd is op de natuurlijke processen van je eigen lichaam. Daardoor is LPG enderomologie absoluut veilig én niet ingrijpend. Na een behandeling kun je je dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken!

Wat doet LPG endermologie voor het lichaam?

De huid verliest geleidelijk haar veerkracht vanaf de leeftijd van circa 25 jaar. Rimpels worden dieper, je krijgt een slappe huid en de kans op cellulite neemt toe. Vetophopingen zijn de oorzaak van bijvoorbeeld zadeltassen aan je bovenbenen. Een endermologie lichaamsbehandeling zorgt voor het verstevigen van de huid doordat fibroblasten (lichaamscellen) weer eens flink – door middel van een mechanische bindweefselmassage – worden gestimuleerd. Niets meer en niets minder: je krijgt gewoon een intense massage waardoor de huid gaat verstrakken! Die massages worden niet met de hand gedaan maar met hulp van de LPG behandelingskop. Daarom werken ze dieper door.

LPG behandelingen voor een strakke huid

Gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken is LPG endermologie ontwikkeld. Het LPG apparaat heeft een behandelkop die het onderhuids bindweefsel flink stimuleert. De celwerking komt opnieuw aan de gang en er worden opnieuw lichaamseigen stoffen als collageen, elastine en endogeen aangemaakt. De behandelingen zijn mogelijk op alle delen van het lichaam. LPG realiseert snel zichtbaar resultaat.

LPG is een merk dat geavanceerde technieken voor huidverbetering en huidverjonging heeft ontwikkeld en inmiddels een zeer bekend wereldmerk is. Na 3 behandelingen zie je al resultaat!

Endermowear

Tijdens de behandeling draag je endermowear LPG® ter bescherming van de huid en in verband met de hygiëne. De behandelingen vinden plaats in de luxe beautysalon van SKIN.

Wat kan LPG endermologie nog meer voor jou doen?

LPG behandelingen voor een strakke huid

Gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken is LPG endermologie ontwikkeld. Het LPG apparaat heeft een behandelkop die het onderhuids bindweefsel flink stimuleert. De celwerking komt opnieuw aan de gang en er worden opnieuw lichaamseigen stoffen als collageen, elastine en endogeen aangemaakt. De behandelingen zijn mogelijk op alle delen van het lichaam. LPG realiseert snel zichtbaar resultaat.

LPG is een merk dat geavanceerde technieken voor huidverbetering en huidverjonging heeft ontwikkeld en inmiddels een zeer bekend wereldmerk is. Na 3 behandelingen zie je al resultaat!

Geef je huid zijn elasticiteit terug

Het lichaam verliest geleidelijk de elasticiteit door hormonale schommelingen, gewichtsschommelingen of zwangerschap en, zoals we al eerder consteerden, door ouder te worden. Een slechte doorbloeding zorgt voor een grauwe huid, opgeblazen kuiten en koude voeten. Ook dit kan worden opgelost met behandelingen bij SKIN.

Zelfs als je gezond eet en voldoende beweegt kunnen overtollige calorieën lokale vetophopingen veroorzaken bijvoorbeeld in de buik, bovenbenen of armen. LPG endermologiebehandelingen werken zeer gericht op een probleemgebied. De natuurlijke fibroblastcellen worden instensief gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat de huid weer elastisch wordt. Alle behandelingen bij SKIN worden volledig op jouw huid en probleemgebied afgestemd.

LPG cosmeticalijn

Ter ondersteuning van de behandelingen heeft LPG endermologie een speciale productlijn ontwikkeld zoals detoxkuren, serums, lotions en anti-aging concentraten. Gericht op huidversteviging heeft LPG een product dat de drie belangrijkste ouderdomsverschijnselen bestrijdt: verslapping, invallen en contouring. Deze lijn stimuleert een diepe hydratie dankzij hyaluronzuur voor een vollere en gladdere huid.

Veelgestelde vragen

Een LPG endermologie behandeling voor je lichaam betekent dat jouw opperhuid een mechanische bindweefselmassage krijgt. De massage gebeurd met behulp van de LPG-behandelkop die aan het LPG apparaat zit. Het onderhuids bindweefsel wordt intensief gemasseerd op een veilige en pijnloze manier. De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd en is daardoor in staat om te verstrakken. Met LPG lichaamsbehandelingen kun cellulite verminderen, zadeltassen benen doen afnemen en slappe huid aan buik, benen of armen verstevigen op een natuurlijke manier. Lees meer over LPG endermologie behandelingen.

LPG endermologie wetenschappelijk bewezen dat het resultaat oplevert op het gebied van anti-aging en bodyshaping zonder injecties, zonder operatie, zonder pijn, zonder straling en zonder bijwerkingen. De natuurlijke huid wordt voor 100% gerespecteerd. De behandelingen realiseren in een keer een drievoudige werking: het verminderen van plaatselijk vet met meer dan 70%, egaliseren van cellulite en het verstevigen van de onderhuid. Daarom staat LPG endermologie wereldwijd bekend als de 100% natuurlijke werking voor anti-aging en natuurlijke bodycontouring.